Voorstellen

Honden-wassalon

Trimsalon de Aandacht

Even voorstellen:

Trimster van Trimsalon de Aandacht

Mijn naam is Daniëlle Hesseling.

16 jaar geleden ben ik mijn Trimsalon aan huis begonnen. Eerst nog alleen onder de schooltijden, maar nu de kinderen groot zijn is het uitgegroeid tot een full-time baan. Ik heb zelf een hond, kruizing Labrador/ Berner-Sennen met de naam Jack. Het trimmen in de Trimsalon en het trainen en wandelen

met Jack zijn wel mijn grootste passies. Ben ik niet in de Trimsalon dan ben ik of op de hondenschool of in het bos!

HONDEN EN KATTEN TRIMSALON DE AANDACHT

Al mijn hele leven werk ik met dieren. Als jong meisje was ik altijd te vinden op

de kinderboerderij met het helpen van het verzorgen van de dieren. Het was dan voor mij ook al snel duidelijk, als ik later groot was dan wilde ik werken met dieren!


Mijn eerste opleiding is geweest aan het Groenhorst College in Barneveld. Daar heb ik mijn diploma " Paraveterinair dierenarts-assistente gehaald". Ruim 10 jaar lang heb ik dit mooie beroep gedaan. Ik begon bij "Dierenartsen praktijk de Kempenaar in Lelystad als heel jong meisje. Daar heb ik het eigenlijk allemaal geleerd. Toen ben ik mij gaan specialiseren in het werken met specialisten en ben toen gaan werken bij de "Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam." Dat waren hele mooie jaren! Ik heb zoveel gezien en meegemaakt daar! Maar wel altijd in het weekend werken en met de feestdagen dus toen ik een relatie kreeg ging ik opzoek naar een wat rustigere baan met normale werktijden. Dit vond ik bij "Dierenkliniek Amstelveen." Toen er kinderen kwamen wilde ik niet meer zover van huis werken en ook niet meer in schoolvakanties en na schooltijden, ik wilde er zijn voor mijn kinderen. Dat is het moment geweest dat ik het roer heb omgegooid en mij heb omgeschoold tot gediplomeerd hondentrimster. En dat is de beste keus geweest die ik ooit heb gemaakt! Mijn bedrijfje begon heel klein maar groeide steeds meer uit. Ik haalde ook het diploma kattentrimster en konijnentrimster.  Ik ging les geven bij de Martin Gaus academie in het trimmen van katten zonder narcose en mijn bedrijfje groeide door. Op dit moment is het uitgegroeid tot een full-time baan waar ik heel erg gelukkig mee ben. Tijd om te veranderen en van mijn salon aan huis een mooie Trimsalon en Honden-wassalon te openen aan de Oude IJssel in DrontenWat is geluk?

Geluk is voor iedereen anders natuurlijk, maar voor mij is geluk dat een hond, hond mag zijn! Daar kan ik intens van genieten. 

Zwemmen, graven, lange wandelingen, samen trainen, samen tijd door brengen en vooral genieten van elkaar.  Als je vriendschap mag sluiten met een hond dan ben je een gelukkig mens. Zoveel vragen ze niet van je alleen maar je liefde, je zorg en je aandacht.

Ze zijn er altijd voor je. Zijn altijd blij als je er bent, ze oordelen niet! Mijn beste vriend is Jack en ik gun iedereen zo een beste vriend! Daarom vind ik deze zin zo pakkend!

BE A FRIEND AND NOT AN OWNER!

 


Timsalon de Aandacht

Honden-wassalon

Copyright © trimsalon de Aandacht