Prijzen

Honden-wassalon

Trimsalon de Aandacht

Prijzen

 De Honden-wassalon zoals u bij ons kunt ervaren is een uniek concept. Hygiëne staat natuurlijk bovenaan net als veiligheid voor u en uw hond die lekker in bad gaat.

 Er zijn drie prijs categoriën. U betaald 1 vast bedrag voor uw hond en heeft dan alle tijd om uw hond heerlijk te wassen, te drogen en te kammen. 


Als u de Honden-wassalon bezoekt krijgt u de wastas te leen, In de wastas zitten kammen borstels, schone handoek hondenparfum en een heerlijk verrassing voor uw hond. Na het wassen kunt u de wastas weer inleveren in de Trimsalon.


Bij de Honden-wassalon kunt u zonder afspraak terecht. U kunt in de Trimsalon naast de Honden-wassalon vooraf voor de behandeling betalen. U kunt dan wassen, föhnen en kammen zolang u nodig heeft

Prijzen van de Honden-wassalon

Uw hond is toe aan een heerlijk wasbeurt. Hij is in de sloot gesprongen, heeft in iets liggen rollen of verhaart enorm. Wat de rede ook is uw hond moet even lekker in bad. 


De prijzen van de Honden-wassalon zijn onderverdeeld in 4 groepen.


Groep 1 kleine honden                  7,50  euro

Groep 2 middenslag honden.    10,00 euro

Groep 3 grote honden                  12,50 euro

Groep 4 extra grote honden.      15,00  euro


Met de strippenkaart kunt u sparen voor een gratis wasbeurt.

 


Is uw hond nou een echte smeerpoets dan is het voordeliger om een strippenkaart te kopen. Op de strippenkaart staan 5 wasbehandelingen. Is de strippenkaart vol dan is de zesde wasbehandeling  gratis.

Met een strippenkaart bent u dus voordeliger uit!

De strippenkaart is 3 maanden geldig.


U kent het vast wel uw kortharige hond verhaart enorm en het stopt maar niet wat u ook doet. Deze honden kunnen mee doen aan het wasplan. Het wasplan


Het wasplan is voor kortharige honden die maar

blijven verharen. Deze honden zijn geholpen met het wasplan.


Wat houdt het wasplan in:


Het wasplan is een behandeling van 3 weken. De eerste week wast u de hond om de dag, de tweede week om de 2 dagen en de derde week nog 2 keer in de week. U borsteld NIET!!!


Dit is natuurlijk best kostbaar zelfs met een strippenkaart. Daarom vallen deze honden onder het wasplan.

U zult zien na de drie weken dat de hond helemaal door de rui heen is. U heeft op een gezonde en vachtbesparende mannier de hond door de rui heen geholpen, u zult ook merken dat het verharen voor langere periode enorm is verminderd! 


Natuurlijk geef ik u advies en kunt u voor vragen altijd in de Trimsalon terecht


Kammen en borstelen van kortharige honden verergert de rui en het verharen alleen maar. Wassen is eigenlijk de enige oplossing!


Het wasplan is 3 weken geldig, daarna vervalt het. U moet dus echt 3 weken  consequent zijn! Maar daarna heeft u er zoveel profijt van! Het wasplan is persoonlijk voor elke hond en de prijs is dan ook op maat gemaakt. 


Heeft u belang bij het wasplan loop dan even de Trimsalon binnen en ik zal u adviseren!Timsalon de Aandacht

Honden-wassalon

Copyright © trimsalon de Aandacht