Honden-wassalon

Honden-wassalon

Trimsalon de Aandacht

Honden-wassalon

 De Honden-wassalon zoals u bij ons kunt ervaren is een uniek concept. Hygiëne staat natuurlijk bovenaan net als veiligheid voor u en uw hond die lekker in bad gaat.

 Het bad van de Honden-wassalon  is geschikt voor alle honden. U kunt er een verhoging in plaatsen zodat kleine hondjes ook op hoogte gewassen kunnen worden en u niet zo erg hoeft te bukken. Het bad heeft een uitneem baar schot, dit is voor grote honden heel fijn. Deze kunnen heel makkelijk in het bad stappen.

Ook is het bad in hoogte verstelbaar. Het bad is groot genoeg voor de aller grootste hond. maar ook is het fijn voor de baasjes van minder grote honden. U hoeft zich niet in bochten te wringen en te bukken om u hond op elk plekje in te zepen.


U krijgt alle tijd om uw hond te wassen, te drogen en te kammen zonder dat er extra kosten bijkomen. 

Hoe werkt het dan?

Uw hond is toe aan een heerlijk wasbeurt. Hij is in de sloot gesprongen, heeft in iets liggen rollen of verhaart enorm.

Wat de rede ook is uw hond moet even lekker in bad. 


ivm de corona maatregelen nu alleen op afspraak!


Bij de Honden-wassalon kunt u na het maken van een afspraak terecht. U kunt in de Trimsalon naast de Honden-wassalon vooraf voor de behandeling betalen. U kunt dan wassen, föhnen en kammen zolang u nodig heeft. U krijgt in de Trimsalon de gratis wastas in bruikleen. In de wasstas zitten borstels, kammen, een schone handdoek, een lekker luchtje voor na de behandeling  en altijd een lekker verrassing voor uw hond!

In de Trimsalon zal ik u adviseren welke shampoo u

het beste kunt gebruiken. Deze shampoo's staan voor u klaar in de Honden-wassalon. Na het wassen, föhnen en borstelen van uw hond  heeft deze wel een koekje verdient. Deze staan dan ook in een mooie pot voor de hond klaar in de Honden-wassalon. De verrassing in de wastas is voor thuis zodat de hond thuis ook nog even lekker kan relaxen.


Is de hond klaar dan verwacht ik dat u de Honden-wassalon netjes achter laat voor de volgende gebruiker. Natuurlijk ben ik ook aanwezig en zal op de hygiëne toezien.

Enkele tips voor het gebruik:


Is het niet heerlijk om je hond te kunnen wassen en thuis niet de rommel er van te hebben! Maak dan gebruik van de Honden-wassalon! En voor advies vragen of nageltjes knippen, loop dan de Trimsalon gerust even binnen!


  • Laat de hond goed uit van te voren.
  • Geef een grote hond niet te veel eten van te voren.
  • Nageltjes knippen? Vraag er naar in de Trimsalon.
  • Hoofdje van de hond bij knippen? Loop even de Trimsalon binnen
  • Vacht advies nodig? Kom gerust even binnen!

Timsalon de Aandacht

Honden-wassalon

Copyright © trimsalon de Aandacht